Huisregels

Criminal.Sausage
Moderator

Offline

Van: Zuid-Limburg
Geregistreerd: 07-05-2013
Posts: 241

Om het forum in goede banen te leiden en alle gebruikers inzicht te geven waar de moderator op letten, zijn er een aantal regels opgesteld:

(1) Behandel alle members met respect.- Iedereen die beledigende opmerkingen maakt naar andere members kan een ban verwachten

(2) No Trolling - Plaats geen bijdragen die als enige doel hebben om een discussie uit te lokken. Uiteraard mag je je mening geven over een bepaald onderwerp, maar hou  je hierbij aan de fatsoensnormen. Trollen worden geband!

(3) Niet Flamen*-- Zie hierboven.

(4) Geen Caps-Lock - Door veel mensen word dit gezien als schreeuwen en word daarom meestal als onaangenaam ervaren.

(5) Geen grote afbeeldingen in de handtekening - Een paar woorden zijn prima. Afbeeldingen niet groter dan 300x100 pixels.

(6) Geen obsceen materiaal en illegale softwareDit moge algemeen duidelijk zijn

(7) Wanneer een gebruiker zich niet aan de bovenstaande regels houdt, word er een Three-Strike-Out systeem gehanteerd:
Eerste overtreding: Waarschuwing.
Tweede overtreding: 1 week ban
Derde overtreding: Permanente ban.
In sommige gevallen is het mogelijk dat een ban eerder verstrekt word.
Zijn er posts die jouw opvallen omdat deze ongepast zijn? Stuur dan een PB naar een van de moderators, zij zullen hier (waar nodig) actie tegen ondernemen

(8) Plaats geen persoonlijke informate - Dit is voor je eigen veiligheid. Plaats geen (email)adresgegevens oid op het forum. Deze zullen door de moderators verwijderd worden. Uitwisselen van deze informatie kan via PB.

(9) Klachten
De moderators en admins houden het forum naar hun inzien met trots bij. Het kan voorkomen dat een gebruiker, om wat voor reden dan ook, problemen hebben met een andere gebruiker of een specifieke post. Als dit het geval is, stuur een PB naar een van de mods of admins. Zet in de PB duidelijk wat je dwars zit en (als mogelijk) lever een screenshot erbij om je claim te ondersteunen. Iedereen die misbruik maakt van deze mogelijkheid word direct van het forum verwijderd.

*Flamen: Het plaatsen van een reactie, waarbij het belangrijker is om de tegenpartij aan te vallen dan een objectieve discussie te voeren.