Viva Italia 15 mei 2016

reben
Moderators

Offline

Van: Assen
Geregistreerd: 06-05-2013
Posts: 894

!5 mei 1e pinksterdag 2016 is het weer zover en is er weer een Viva Italia op het TT cirquit .

vivaitalialogo1.png

Voor de kerst krijg ik alle benodigde info en zal ik deze hier posten.
Verder heb ik ook contact met de Fiat Coupé club UK , en zoals het er nu naar uitziet is er vanaf die kant ook interesse om deel te nemen.

Ik heb voor dit jaar 35 paddock plekken gereserveerd , er is dus ruimte genoeg smile

Zodra ik de code voor de paddock tickets binnen heb zal ik deze aan de deelnemers per pb of E-mail toe sturen. deze dan uitprinten en op de dag zelf achter de voorruit plaatsen , de code moet gebruiken om je clubintree ticket online aan te schaffen.

Ook zijn we bezig met het uitbrengen van T-shirts speciaal voor deze dag, zodra er meer van bekend is zal het hier gepost worden.

De T-shirts voor viva Italia zijn rijp voor productie smile

Mochten jullie interesse hebben stuur ik jullie een pd , met daarin een E-mail van degene die over de shirts gaat.
Hij heeft dan de volgend info nodig : Je naam , kenmerk  T-shirt viva Italia , man , vrouw maat en aantal , hij zal jullie dan zijn bankrekening nummer toesturen , de T-shirts kunnen worden toegestuurd kosten 6,95 met track and trace, kosten shirt zelf 9.50 euro , denk dat uitreiken op de paddock de beste optie zal zijn.

Tshirt%20Viva%20Italia%202016_zpsiib2gqvy.jpg

!!!! Let op de uiterste datum voor het bestellen van je Viva Italia T-shirt is 29 april , dus wees er op tijd bij als je er 1 wil !!!!

Zou leuk zijn net als vorige jaren er zoals bv een senseo apparaat, pads, fris knabbels, jerrycan mee zou worden genomen om ons verblijf op het paddock zo aangenaam mogelijk te maken smile .

Wie neem wat mee :

Ook de verzamelplaats wordt weer net zo als de vorige keren Het Hof van parijs in Assen, vanaf de A28 Afslag 34 Assen Noord direct na de Mcdonnalds links voor het Total tankstation langs, dan ben je op je bestemming. Tussen 9 en half 10 , vanaf hier rijden we gezamelijk op naar het cirquit.

VerzamelpuntCoupFiatforum4sept.png

lokatieAssen017.jpg
lokatieAssen016.jpg
lokatieAssen011.jpg
lokatieAssen012.jpg

De paddock layout voor dit jaar : onze code is RN03 , tevens kun je met deze code je clubintree tickets bestellen , deze is alleen geldig met het clubauto ticket dat ik na dit weekend de deelnemers per pdf zal toesturen , deze uitprinten en met Viva duidelijk zichtbaar achter je voorruit plaatsen .

f0de8f75-f1b6-40f3-8c6a-ce8b5e40ac08_zpsva1moopo.png


Deenlemers :

Leondebruin
Johan
Coupe Fiat Powerrr
FiatCoupé
robwest
NielsDCoupé
reben
jimmy
Coupeetje98
Marcel_M
roy1987
Palsie
Elish
scrapzz
Fiatsco


Ik heb vandaag de deelnemers van Viva Italia het Clubpaddock ticket per E-mail als pdf bestand toegestuurd, graag even een berichtje als je hem ontvangen hebt of als je nog wil deelnemen .Groet RenéCoup_Fiat18_03_20100132_1_1_1.jpg

Prima
Voor optimale gebruik, gebruiken wij cookies. Lees meer