Viva Italia 28 April 2019

reben
Moderators

Offline

Van: Assen
Geregistreerd: 06-05-2013
Posts: 918

Ook op 28 April 2019 zullen wij er weer staan met Viva Italia , ik heb tot nu toe 35 paddockplekken gereserveerd, en net als vorig jaar een paddocktent , We krijgen een clubcode en deze is tevens onze plek op de paddock , ook kun je met deze code je clubintree tickets bestellen tegen een korting van 5,- euro max per 2 auto deze kosten 10,- euro online en 15,- ter plaatse ,!!!!! let op alleen online zijn de tickets met korting!!!!
Deze tickets zijn in de online shop verkrijgbaar hier de link : https://www.viva-italia.nl/
De code en het pdf bestand/ clubpaddockticket zal ik aan de deelnemers per pb doen toekomen.
Let op het de clubpaddock ticket downloaden en deze de dag zelf goed zichtbaar achter je voorruit plaatsen.
Je hoeft je clubintree ticket niet te printen wel het ticket downloaden op je telefoon / geen screenshot/foto van maken.
Ook is er de mogelijkheid om met De Coupé het circuit op te gaan.
De avond ervoor op 27 April gaan we met een groep uit eten, ik heb gereserveerd bij Restaurant zalencentrum van Veen , wie interesse heeft om mee te gaan graag een pb zodat ik op tijd de aantallen kan doorgeven, hier de link https://www.restaurantvanveen.nl/
Er zullen ook dit jaar weer speciaal voor deze dag T-shirts beschikbaar zijn, zodra het ontwerp klaar is zal ik deze en de kosten hiervan bekend maken.

Verder zorg ik ervoor dat er koffie, thee , koekjes en frisdrank aanwezig is , vraag hier wel een vergoeding voor van 5,- euro per inschrijving hierbij zit dan ook de huur van de paddocktent bij inbegrepen .graag te voldoen op de dag zelf op het paddock .

Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

M.vg René BesselinkCoup_Fiat18_03_20100132_1_1_1.jpg